GAAT NIET DOOR: Live workshop: Vrijwilligers werven met vlog!

Sylvia van Rikxoort 20-09-2023 1188 keer bekeken 0 reacties

Begin

28-11-2023 om 13:00

Einde

28-11-2023 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Utrecht

En neem jij samen met de hulp van Ramon en Chulah je vlog op voor de aanmelding van de Nationale Vrijwilligersprijzen 2024!!

Helaas gaat deze workshop niet door. Maar je kan je natuurlijk altijd nog aanmelden voor de online workshop op 19 december of 23 januari.

Wil jij een krachtig wervingsvlogje maken? Worstel jij met je boodschap helder te krijgen? 

Een goede vlog begint bij een goed verhaal. Een logisch, rakend verhaal. Hoe beter je het verhaal van je organisatie kent, hoe beter je korte vlog wordt! En kun je een topvlogje insturen voor de Nationale Vrijwilligersprijzen bijvoorbeeld. Of een krachtig vrijwilligerswervingsvlogje maken dat je op je website en je socials deelt. Een beeld zegt meer dan duizend woorden en een videobeeld meer dan tienduizend! 

In een workshop van 3 uur helpen professioneel filmer Ramon Masius en communicatie adviseur Chulah Berkowitz je op weg om het verhaal van je organisatie helder te krijgen en over te brengen in een vlog. Met behulp van een concreet stappenplan bouwen we je boodschap op. Aan het einde van de workshop ben je in staat een goede vlog van 1 minuut op te nemen. 

Ramon is professional filmer en maakte de hele productie van de online tv-serie over de Nationale Vrijwilligersprijzen 2022 en de documentaire van 2023. De online tv-serie is hier te zien en de documentaire kan je via deze link bekijken. Je kunt hem echt alles vragen wanneer het over filmen gaat. Leuk is ook dat Ramon voorstander van verticaal filmen

Chulah is communicatieadvsieur met een antropologische achtergrond. Ze heeft o.a jarenlange ervaring en expertise opgedaan met communicatie rond vrijwilligerswerving. Chulah is fan van Simon Sineks' Golden Circle die ervan uitgaat dat mensen en organisaties zouden moeten communiceren vanuit hun 'why'. 

Samen helpen we je af van je spreekangst/cameravrees!

Aanmelden

De live workshop gaat door met minimaal 8 deelnemers. Ben jij erbij dan heb je voordat je de deur uitgaat samen met Ramon en Chulah een vlog gemaakt die je meteen kunt inzetten voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. De kosten voor de workshop bedragen 50 euro. Ben je geweest dan krijg je de 50 euro teruggestort. Aanmelden kan via Sylvia van Rikxoort op s.vanrikxoort@nov.nl of door te klikken op JA! hierboven bij Ben je erbij? (Eerst even inloggen op www.nov.nl). Na aanmelding ontvang je een formulier ten behoeve van de facturatiegegevens en zoals aangegeven ben je erbij dan ontvang je na de workshop je geld terug.

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen