Genomineerd! BredaPhoto Festival

2329 keer bekeken 3 reacties

Hieronder staan alle lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. Het stemmen is gesloten. De genomineerden, geselecteerd door deze experts, zouden op 28 maart 2020 pitchen voor de winst voor jury en publiek. Vanwege het corona-virus hebben ze met een filmpje gepitcht.

BredaPhoto Festival werkt met een vast team van ongeveer 200 vrijwilligers en zijn daarin een voorbeeld voor Breda. BredaPhoto vierde met internationale topfotografen, het publiek en de vrijwilligers het feest van de fotografie. Een prachtig sociaal geëngageerd evenement!

BredaPhoto Festival is een internationale fotografie biënnale in Breda. Een groot aantal topfotografen uit binnen- en buitenland exposeren in de buitenruimte en beeldende kunstinstellingen in de stad. 

BredaPhoto Festival toont the state of the art van de hedendaagse fotografie aan de hand van een internationaal relevant maatschappelijk thema: actueel, prikkelend en op een originele manier getoond. In de keuze voor het werk én in de presentatie daarvan wordt gestreefd naar de hoogst haalbare kwaliteit. Het festival presenteert internationaal gerenommeerde kunstenaars, zij aan zij met jong talent en stimuleert uitwisseling tussen beide.
Het festival is inmiddels uitgegroeid tot het grootste fotofestival van de Benelux. 

Breda Photo werkt met een vast team van ongeveer 200 vrijwilligers en zijn daarin een voorbeeld voor Breda. Vrijwilligers worden betrokken en gewaardeerd; er wordt heel erg gekeken naar wat mensen kunnen en willen en op basis daarvan wordt er een functie of takenpakket gecreëerd in plaats van andersom. In hun betrokkenheid bij vrijwilligers en de manieren waarop ze werven zijn ze vernieuwend en vooruitstrevend. Er is een speciale Facebookgroep voor vrijwilligers en er worden activiteiten georganiseerd buiten BredaPhoto om. Vrijwilligers die actief zijn voor BredaPhoto zijn gedreven, trots en voelen zich enorm betrokken. 

Afbeeldingen

Registreren

Twitter

Op de kaart

3  reacties

Marijke van der Putten 21-02-20 om 16:46

De grandioze wijze waarop Breda Photo met de vrijwilligers omgaat verdient navolging !! Stem op Breda photo

Theo Andriessen 21-02-20 om 11:57

Beste Marcel van den muysenberg, BredaPhoto vindt plaats op meer dan 15 locaties in de stad, Deze zijn helaas niet alle toegankelijk te maken voor de korte periode dat BredaPhoto daar zit. We passen wel altijd alles zo veel mogelijk aan om ook rolstoelgebruikers zoveel mogelijk van het festival te kunnen laten zien. Voor 2020 is dat zelfs een extra speerpunt waarvoor we gaan samenwerken met het initiatief ‘Breda voor iedereen’

Marcel van den muysenberg 21-02-20 om 11:34

Waarom is het evenement dan niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers en als je hierover contact zoekt met de organisator word er niet thuis gegeven.

Stem dus alle op club kruimel niet op breda foto

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen