Waanzinnig verbeterd! De Zelfevaluatie Vrijwillige Inzet Goed Geregeld

ProfielfotoMark Molenaar February 20, 2019 853 keer bekeken 1 comments

Wie zich vrijwillig inzet, verdient het dat de organisatie goed omgaat met die inzet. Met de Zelfevaluatie kunnen organisaties hun vrijwilligersbeleid interactief met vrijwilligers op orde krijgen. Dit nieuwe instrument staat ook nog eens bol van handige tips en verwijzingen.

Met de vernieuwde Zelfevaluatie kun je als vrijwilligersorganisaties vrijwilligersbeleid maken en met een doordacht (en sympathiek!) stappenplan in gesprek gaan met je vrijwilligers over wat goed gaat en beter kan. Je doet dat aan de hand van stellingen die de afgelopen jaren hun waarde hebben bewezen en steeds beter worden. Kom je ergens niet uit? Elke stelling heeft een praktische toelichting en vaak handige doorverwijzingen.

Als je je inspanningen wilt bekronen, dan kun je ook opgaan voor het NOV-keurmerk Vrijwillige Inzet Goed Geregeld! Je vindt de Zelfevaluatie Vrijwillige Inzet Goed Geregeld op: www.vrijwilligeinzetgoedgeregeld.nl.

1  Comments

Mark Molenaar February 21, 2019

Marije Dévény Dank voor al je inspanningen om dit mogelijk te maken!

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum