Platform Vrijwillige Inzet vervangt Vrijwilligerswerk.nl

ProfielfotoMark Molenaar June 14, 2019 1502 keer bekeken 0 comments

Samen met Movisie heeft Vereniging NOV keihard gewerkt om alle informatie van de website op het Platform Vrijwillige Inzet te krijgen. Vanaf 14 juni vind je daarom deze website ook onder de url www.vrijwilligerswerk.nl!

Al langer kregen zowel Vereniging NOV als Movisie, de beheerder van het voormalige Vrijwilligerswerk.nl, signalen dat het toch eigenlijk erg vreemd is dat er twee landelijke platformen zijn. Om die reden hebben we daar samen verandering in gebracht. Movisie blijft actief in het updaten van de diverse pagina's, samen met het NOV-team. 

Voor iedereen, met iedereen

Natuurlijk is ook veel content afkomstig van NOV-leden en partners. Zo werken we ook samen met Nederland Filantropieland, Lokale Fondsen Nederland en Spectrum Elan. In de loop van de tijd zul je daar als bezoeker steeds meer van merken door goed en actuele content. Vind je iets niet? Heb je een vraag? Met een account op dit Platform Vrijwillige Inzet kun je eenvoudig je vraag stellen op één van onze fora. Zo leren anderen er ook nog eens van! 

Foto bij dit artikel: Feestelijke afsluiting van het NOV-programma Vrijwillig Dichtbij. We vieren vaker een feestje! ;)

 

0  Comments

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum