Vinder: dé app voor vrijwilligerswerk

ProfielfotoVrijwilligerscentrale Utrecht July 16, 2019 872 keer bekeken 0 comments

Swipe naar jouw ideale klus in Vinder! Vrijwilligerscentrale Utrecht ontwikkelde deze app zodat potentiële vrijwilligers snel en simpel klussen kunnen vinden in hun buurt. Net als op Tinder kunnen gebruikers swipen naar de juiste match! De app is beschikbaar in zowel de Play- als App-store.

Op Vinder vind je een divers aanbod van vrijwilligersklussen in Utrecht: van helpen bij de vogelopvang, tuinieren in een stadspark tot het draaien van bardiensten bij een cultureel festival. Met de chatfunctie kunnen gebruikers direct contact opnemen met de organisatie waarin zij interesse hebben.  

‘Veel jongeren willen wel vrijwilligerswerk doen, maar hebben geen idee welke initiatieven er zijn in de stad. Andersom zien we dat veel organisaties staan te springen om de hulp van jonge vrijwilligers. Met Vinder worden ze snel en gemakkelijk aan elkaar gekoppeld’, vertelt Marthe Kolman van VC Utrecht.   

Lees meer over Vinder: www.vcutrecht.nl/vinder 

Download de app in de Google Play-store.

Download de app in de App-store. 

 

0  Comments

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum