De wereld van de (nieuwe) vrijwilliger

ProfielfotoNancy Rietveld August 26, 2019 565 keer bekeken 0 comments

In de nieuwste editie van Werkplaats 27 van KNHM Foundation staat het vrijwilligerswerk anno nu centraal. In samenwerking met Movisie en Vereniging NOV is een veelzijdig magazine gemaakt waarin visie, trends en ontwikkelingen bij elkaar komen.

Wat zijn de trends die gezien worden door enkele experts uit het werkveld en wat komt uit onderzoek naar voren? Waar zit de verandering nu precies? Zit het in de vrijwilligers zelf, in de inrichting van het werk binnen de organisaties of in de dynamiek van onze samenleving? wat is de waarde van vrijwilligerswerk en kun je dat tastbaar maken? Hoe pak je het nu echt aan binnen verenigingen en organisaties om vrijwilligers happy te houden en daarmee betrokken? Moeten we daarvoor niet terug naar de basis van het vrijwilligerswerk?

Veel inspiratie, visie, onderzoek, ervaringsverhalen en slimme tips in deze nieuwste editie van Werkplaats 27. Lees meer>

 

0  Comments

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum