Laat ook zien dat samenwerking tussen bedrijfsleven en vrijwilligerswerk méér mogelijk maakt!

ProfielfotoMark Molenaar 02-11-2020 385 keer bekeken 0 reacties

Bedank eenvoudig jouw relaties op de #DagvandeOndernemer met een kaart of een mooie boodschap online. Speciaal daarvoor heeft MKB-Nederland social media afbeeldingen en een postkaart met de vormgeving van Mensen maken Nederland ontwikkeld!

In aanloop naar het #NationaalJaarVrijwilligeInzet hopen we dat alle vrijwilligersorganisaties op 20 november, tijdens de Dag van de Ondernemer, grote en kleine ondernemers bedanken voor hun inzet en steun. Zo laten we met ons allen zien wat het betekent dat bedrijven menskracht, geld, kennis, spullen, media-aandacht delen met vrijwilligersorganisaties. #mensenmakennederland

Alle maatschappelijke organisaties kunnen gebruik maken van speciale social media afbeeldingen of een (gratis) postkaart versturen.

Klik hier voor de social media afbeeldingen https://bit.ly/3ekoxvi

Klik hier voor de postkaart https://bit.ly/3ej1bqf

Wil je nog meer activiteiten ondernemen om jouw relaties in het zonnetje te zetten, bekijk dan het stappenplan in de toolkit van Mensen maken Nederland. https://bit.ly/3oR3aGO

Deze dag is een geweldige kans om te laten zien dat Mensen Nederland maken. Én dat als maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven de handen ineen slaan er meer mogelijk is.

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen