Inspiratiebijeenkomst 'Vrijwilligers maken het verschil'

In één middag op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van vrijwilligerswerk? Dat kan tijdens de inspiratiebijeenkomst ‘Vrijwilligers maken het verschil’ op vrijdag 2 februari bij The Colour Kitchen in Utrecht. In workshops en kennissessies doet u inspiratie op over thema’s als goed vrijwilligersbeleid, het vinden en binden van vrijwilligers, vrijwilligerswerk voor mensen met een beperking, vernieuwend besturen en fondsenwerving. U kunt kosteloos deelnemen. Wel ontvangen we graag vooraf uw aanmelding.

Meld u aan op de website van Movisie.

Wat kunt u verwachten?

Prof. Dr. Paul Dekker van het Sociaal Cultureel Planbureau houdt een inleiding over de laatste ontwikkelingen rondom vrijwillige inzet in Nederland. Verder kunt u deelnemen aan verschillende workshops en inspiratiesessies. Ga speeddaten met fondsen om zo de mogelijkheden voor uw organisatie te verkennen of laat u inspireren door de pitches van de genomineerde projecten voor de Meer dan handen vrijwilligersprijzen.

Programma

14:00 uur        Opening, welkom en toelichting op het programma
14:10 uur        De laatste ontwikkelingen rondom vrijwillige inzet in Nederland – Paul Dekker (SCP)
14:45 uur        Start 1e ronde pitches, inspiratiesessies en workshops
15:45 uur        Pauze met koffie en thee
16:15 uur        Start 2e ronde pitches, inspiratiesessies en workshops
17.15 uur        Einde middagprogramma

Optioneel: aansluitend hapje en een drankje en de uitreiking van de Meer dan handen vrijwilligersprijzen.

Feestelijke prijsuitreiking

Wie wil kan ’s avonds ook aansluiten bij de feestelijke uitreiking van de Meer dan handen vrijwilligersprijzen. Staatsecretaris Blokhuis van het ministerie van VWS reikt de prijzen uit. De presentatie is in handen van het wervelende duo Fem&Daan. De avond wordt rond 20.30 uur afgesloten. Als u hierbij wilt zijn kunt u dat op het aanmeldformulier kenbaar maken.