Stichting Vier het Leven

1703 keer bekeken 0 reacties

Deze organisaties zijn aangesloten bij Vereniging NOV, de belangenorganisatie binnen het vrijwilligerswerk in Nederland, en zij ondersteunen met hun lidmaatschap onder meer het bestaan van het Platform Vrijwillige Inzet. Zij dragen het vrijwilligerswerk een warm hart toe. Kijk eens of jij hen kunt helpen! Zij kunnen vast en zeker iets voor jou betekenen. 

Nog lang niet alle leden van Vereniging NOV staan op deze pagina. Hier werken we aan!

Mensen die een hoge leeftijd bereiken, zitten veelal alleen thuis. Veel ouderen verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven. Stichting Vier het Leven zet zich in om die verbinding te herstellen.

Wat we doen

Dit doen we door ouderen persoonlijk te begeleiden naar theater, film, concert en museum. Wij nemen de drempels weg die oudere mensen tegenhouden om de deur uit te gaan. DDe kracht van Vier het Leven zit in de persoonlijke aanpak en aandacht. Gasten worden persoonlijk opgehaald en weer thuisgebracht door vrijwilligers. Zij zijn zelf cultuurliefhebbers en bieden de ondersteunende arm en individuele aandacht die nodig is om samen te kunnen genieten. Samen helpen we ouderen weer op weg naar nieuwe belevenissen. Om naar uit te kijken, mee te maken en nog lang van na te genieten

Hoe kun je meedoen?

https://4hetleven.nl/webpagina/19/beschikbare---functies

Hoe kun je ons steunen?

https://4hetleven.nl/webpagina/11/word---donateur

Contact

https://4hetleven.nl/webpagina/9/contact

Afbeeldingen

Vier het Leven

Twitter

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen