VMCA

1578 keer bekeken 0 reacties

Deze organisaties zijn aangesloten bij Vereniging NOV, de belangenorganisatie binnen het vrijwilligerswerk in Nederland, en zij ondersteunen met hun lidmaatschap onder meer het bestaan van het Platform Vrijwillige Inzet. Zij dragen het vrijwilligerswerk een warm hart toe. Kijk eens of jij hen kunt helpen! Zij kunnen vast en zeker iets voor jou betekenen. 

Nog lang niet alle leden van Vereniging NOV staan op deze pagina. Hier werken we aan!

De VMCA is er voor vrijwilligers en mantelzorgers. Wij stellen de kansen en mogelijkheden voor vrijwilligers, mantelzorgers en organisaties voorop. We bevorderen sociale cohesie en participatie binnen de Almeerse samenleving. Om dit te realiseren bieden wij diverse projecten en activiteiten die zich richten op ondersteuning, versterking en stimulering. We streven ernaar een stevig fundament te bouwen voor vrijwilligers en mantelzorgers in Almere.

Wat we doen

Het Expertisecentrum vrijwillige inzet adviseert en begeleidt organisaties bij het vormgeven van hun vrijwilligersactiviteiten. In onze vrijwilligers vacaturebank kunnen organisaties vacatures aanbieden en vrijwilligers vinden hier vrijwilligerswerk in heel Almere. Ook bieden we persoonlijke begeleiding voor mensen die het lastig vinden om zelf vrijwilligerswerk te vinden. Ons inloopspreekuur is elke donderdagmiddag geopend voor vrijwilligers en organisaties. Wij richten ons sterk op persoonlijke begeleiding, ontwikkeling en versterking van vrijwilligers. Via de vrijwilligersacademie bieden we trainingen voor vrijwilligers. Daarnaast kunnen vrijwilligers via de VMCA aan de slag bij diverse 'hulpprojecten' als maatjes voor mensen met een psychiatrische achtergrond, NaH, dementie. Bij mantelzorgers als een tijdelijke vervanging, als coach voor jongeren, als burenhulp enz.

Hoe kun je meedoen?

vmca.nl/vacatures

Hoe kun je ons steunen?

vmca.nl/over-vmca

Contact

vmca.nl/contact

Afbeeldingen

VMCA - Expertisecentrum vrijwillige inzet

Wat doet de VMCA

Toegevoegde bestanden

Twitter

Op de kaart

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen