Terre des Hommes Nederland

1168 keer bekeken 0 reacties

Deze organisaties zijn aangesloten bij Vereniging NOV, de belangenorganisatie binnen het vrijwilligerswerk in Nederland, en zij ondersteunen met hun lidmaatschap onder meer het bestaan van het Platform Vrijwillige Inzet. Zij dragen het vrijwilligerswerk een warm hart toe. Kijk eens of jij hen kunt helpen! Zij kunnen vast en zeker iets voor jou betekenen. 

Nog lang niet alle leden van Vereniging NOV staan op deze pagina. Hier werken we aan!

Terre des Hommes Nederland wil kinderuitbuiting voorkomen, kinderen uit uitbuitingssituaties halen en ervoor zorgen dat deze kinderen hun ontwikkeling in een veilige omgeving kunnen voortzetten. Terre des Hommes Nederland richt zich op seksuele uitbuiting van kinderen, de ergste vormen van kinderarbeid, kinderhandel en migratie, seksuele en reproductieve gezondheid en rechten en kinderbescherming in humanitaire crisissen.

Wat we doen

We hebben 43 Terre des Hommes winkels verspreid door heel Nederland, waar 1800 vrijwilligers met hart en ziel werken. We geloven namelijk in de noodzaak van hergebruik. Daarnaast maken onze winkels het mogelijk om gemakkelijk te doneren, namelijk door het kópen en géven van goede spullen. Met de omzet van de winkels gaan wij de strijd aan tegen kinderuitbuiting.

Hoe kun je meedoen?

https://www.terredeshommes.nl/nl/werken-bij

Hoe kun je ons steunen?

https://secure.tdh.nl/algemene_donatie?_ga=2.78201361.464552043.1593416849-1051236295.1587732502

Terre des Hommes Nederland is op zoek naar vrijwilligers voor onze 43 winkels  en we hebben een betaalde functie van Coördinator vrijwilligers & winkelsupport. Interesse? Wij horen graag van jou!

https://terre-des-hommes1.homerun.co/cooerdinator-vrijwilligers-winkelsupport

 

Afbeeldingen

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen