AVVN - de landelijke organisatie voor hobbytuinders

596 keer bekeken 0 reacties

Deze organisaties zijn aangesloten bij Vereniging NOV, de belangenorganisatie binnen het vrijwilligerswerk in Nederland, en zij ondersteunen met hun lidmaatschap onder meer het bestaan van het Platform Vrijwillige Inzet. Zij dragen het vrijwilligerswerk een warm hart toe. Kijk eens of jij hen kunt helpen! Zij kunnen vast en zeker iets voor jou betekenen. 

Nog lang niet alle leden van Vereniging NOV staan op deze pagina. Hier werken we aan!

AVVN zet zich in voor natuurlijk en maatschappelijk waardevolle tuinenparken. Meer natuur en recreatie mogelijkheden in de stad. Gezond leven en gezond eten. Bijdragen aan klimaatverbetering in de stad.

Wat we doen

Bij ons aangesloten tuinenparken staan we bij met hulp bij onderhandeling, belangenbehartiging, het verstrekken en verlenen van (juridisch) advies & bijstand en het geven van voorlichting & informatie. We maken ons sterk voor deskundigheidsbevordering van bestuursleden en van de tuinders. Kwaliteitsverbetering staat bij ons voorop, daartoe geven wij cursussen en workshops, organiseren themabijeenkomsten en geven ons vaktijdschrift De Tuinliefhebber uit. We bieden verzekeringen, sommige zijn direct bij het lidmaatschap inbegrepen, zoals de ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering voor vrijwilligers. Andere zijn facultatief, zoals de tuinhuisverzekering en de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering.

Hoe kun je meedoen?

https://www.avvn.nl/

Afbeeldingen

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen