Vereniging Plattelandsjongeren.nl

727 keer bekeken 0 reacties

Deze organisaties zijn aangesloten bij Vereniging NOV, de belangenorganisatie binnen het vrijwilligerswerk in Nederland, en zij ondersteunen met hun lidmaatschap onder meer het bestaan van het Platform Vrijwillige Inzet. Zij dragen het vrijwilligerswerk een warm hart toe. Kijk eens of jij hen kunt helpen! Zij kunnen vast en zeker iets voor jou betekenen. 

Nog lang niet alle leden van Vereniging NOV staan op deze pagina. Hier werken we aan!

Plattelandsjongeren.nl (PJ.nl) wil dé vrijetijdsvereniging voor jongeren wonend op het platteland en/of dorpskernen zijn. Dit wil de vereniging doen door jongeren te inspireren, motiveren en ondersteuning te bieden aan jongeren die actief willen bijdragen aan hun vrijetijdsinvulling.

Wat we doen

1. Het ondersteunen van besturen van 150 lokale afdelingen door middel van trainingen, workshops, begeleiding en faciliteiten. 2. Belangenbehartiging van alle jongeren op het platteland. 3. Het ontwikkelen en realiseren van diverse projecten die relevant zijn voor jongeren op het platteland.

Hoe kun je meedoen?

https://plattelandsjongeren.nl/over-ons/vacatures/

Contact

https://plattelandsjongeren.nl/contact/

Plattelandsjongeren.nl (PJ.nl) is een landelijke organisatie van, voor en door jongeren in de leeftijd van 16 tot 30 jaar. Het is dé vrijetijdsvereniging voor jongeren wonende op het platteland en/of in dorpskernen.

Afbeeldingen

Op de kaart

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen