Stichting TijdVoorActie

724 keer bekeken 0 reacties

Deze organisaties zijn aangesloten bij Vereniging NOV, de belangenorganisatie binnen het vrijwilligerswerk in Nederland, en zij ondersteunen met hun lidmaatschap onder meer het bestaan van het Platform Vrijwillige Inzet. Zij dragen het vrijwilligerswerk een warm hart toe. Kijk eens of jij hen kunt helpen! Zij kunnen vast en zeker iets voor jou betekenen. 

Nog lang niet alle leden van Vereniging NOV staan op deze pagina. Hier werken we aan!

Onze missie is dat jongeren zich in gaan zetten voor de mensen in hun omgeving die geen of weinig netwerk hebben. Als jongeren zo hun leven delen met anderen komt er een beweging op gang. Een beweging van jongeren die zelf initiatief neemt om het samenleven vorm te geven.

Wat we doen

Een jongeren vrijwilligersnetwerk is een zelfstandige stichting, opgezet door twee enthousiaste jongeren met een hart voor hun stad. Wij noemen hen ‘pioniers’. Een jongeren vrijwilligersnetwerk biedt lokale jongeren dagelijks de mogelijkheid om zich in te zetten voor mensen in een kwetsbare situatie in hun eigen stad. Dit kan individueel, samen met anderen of als groep. Projecten die worden gedaan zijn eenmalig, tijdelijk of structureel.

Hoe kun je meedoen?

https://www.tijdvooractie.nl/help-mee/

Hoe kun je ons steunen?

https://www.tijdvooractie.nl/help-mee/

Contact

https://www.tijdvooractie.nl/contact/

Afbeeldingen

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen