NUSO Speelruimte Nederland/ Jantje Beton

683 keer bekeken 0 reacties

Deze organisaties zijn aangesloten bij Vereniging NOV, de belangenorganisatie binnen het vrijwilligerswerk in Nederland, en zij ondersteunen met hun lidmaatschap onder meer het bestaan van het Platform Vrijwillige Inzet. Zij dragen het vrijwilligerswerk een warm hart toe. Kijk eens of jij hen kunt helpen! Zij kunnen vast en zeker iets voor jou betekenen. 

Nog lang niet alle leden van Vereniging NOV staan op deze pagina. Hier werken we aan!

Voldoende, kwalitatief goede speelruimte is super belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Als branchevereniging maakt NUSO zich hard voor het behoud van speeltuinen die in beheer van de buurt zijn. Jantje Beton is hét goede doel dat zich sinds 1968 samen met kinderen en jongeren inzet voor meer en uitdagender speelruimte en meer speelkansen. Jaarlijks doen ruim 350.000 kinderen mee aan de activiteiten en projecten van Jantje Beton.

Wat we doen

Leden kunnen onder andere gebruik maken van onze goedkope verzekeringen, voorbeelddocumenten, juridisch advies en onderlinge kennisuitwisseling. Ook spreken we ons als NUSO en Jantje Beton uit in de politiek.

Hoe kun je meedoen?

https://jantjebeton.nl/ik-wil-spelen/ik-wil-een-speelplek-redden-of-maken

Hoe kun je ons steunen?

https://jantjebeton.nl/doneren

Contact

https://www.nuso.nl/over-nuso/contact/

Afbeeldingen

Op de kaart

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen