Webinar: Zonder stress jaarverslagen maken

Yvonne van Driel 01-02-2023 327 keer bekeken 0 reacties

Begin

28-02-2023 om 20:00

Einde

28-02-2023 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

online

Wat moet er in een jaarverslag staan? Maar ook: wat moet er niet in?

In de eerste maanden van het jaar komt het moment dat het jaarverslag geschreven en de jaarrekening opgemaakt moet worden. Menig bestuurslid ziet daar tegen op. En dat is helemaal niet nodig. 

Partin heeft handige toolkits voor het maken van jaarverslagen ontwikkeld waarbij het jullie makkelijk gemaakt wordt. Maar soms het het heel fijn om er even over te ‘sparren’.

Daarom gaan Erik Boerrigter, Rita Meijer en Astrid Witjes op 28 februari met jullie in gesprek. Om al jullie twijfel, vragen en dilemma’s rondom jaarverslagen te bespreken.

Want bedenk wel: een goed jaarverslag is als het visitekaartje van jouw organisatie.

Sprekers
Rita Meijer is auditor bij CBF – Toezicht op goeddoen. Zij toetst kleine en grote organisaties bij het aanvragen van de Erkenning. Zij geeft feedback over hoe de organisatie verbeterd kan worden.

Astrid Witjes werkt op de afdeling informatie en kennis bij CBF. Zij is onder andere verantwoordelijk voor het verwerken en valideren van de jaarverslagen van goede doelenorganisaties. Zij weet dus als geen ander hoe goede jaarverslagen eruit moeten zien.

Erik Boerrigter is directeur van Partin en binnen de organisatie het aanspreekpartner bij vragen over de jaarrekening.

Aanmelden
Aanmelden kan via de link: https://www.kleinegoededoelen.nl/events/zonder-stress-jaarverslagen-maken/

Dit interactieve webinar wordt georganiseerd door Partin in samenwerking met CBF. Partin is dé brancheorganisatie voor kleine goede doelen die op velerlei wijze bijdragen aan de SDG’s. Maandelijks organiseert Partin webinars en bijeenkomsten die aansluiten bij de bestuurlijke zaken van kleine goede doelen en hun projecten wereldwijd.

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen