Good Work | Samenwerken met bedrijven: jouw krachtige kernboodschap door Monique Huizenga

ProfielfotoMarije Dévény 19-04-2023 730 keer bekeken 3 reacties

Begin

05-06-2023 om 09:00

Einde

05-06-2023 om 10:15

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

online via Teams

Met een goede kernboodschap sla je de brug tussen een bedrijf en jouw maatschappelijke doel of organisatie. Als je goed kunt overbrengen wat je doet en waarom je dit doet; maak je ook bedrijven enthousiast om met je samen te werken!

Belang van een krachtige kernboodschap

Je weet vast en zeker heel goed te vertellen wat je doet met jouw organisatie. Belangrijk is dat je ook goed kunt overbrengen waarom je doet wat je doet! Waar geloof je in? Wat zijn jouw drijfveren en die van je collega's? Met een goede kernboodschap sla je de brug tussen de beleving van een bedrijf en je eigen bedoeling. Als je dat goed over kunt brengen, als je mensen écht in hun hart weet te raken, maak je de connectie met de mensen van een bedrijf. En daarmee kom je verder! Monique Huizenga vertelt je hoe je dit kunt doen. 

Golden Circle 

Om hier woorden aan te geven, werken we met de Golden Circle van Simon Sinek waarin de WHY, HOW en WHAT de uitgangspunten zijn. Tijdens deze online sessie van ruim een uur gaan we hiermee verder. 

Opbrengst

Doel is dat je na deze sessie een idee/basis hebt van jouw kernboodschap en dat je inspiratie en goede ideeën hebt om dit zelf of samen met anderen verder uit te werken. 

Ben je geinspireerd geraakt en wil je graag verdere stappen zetten? Meld je dan ook aan voor de online sessie op 8 juni: hierin gaan we aan de slag met jouw ambitieplan! 

Voor wie is deze sessie?

Voor iedereen die actief is voor een organisatie die met vrijwilligers werkt of voor een vrijwiligerscentrale en die graag stappen wil zetten in het duurzaam samenwerken met bedrijven. 

Meedoen

Aanmelden kan niet meer, maar wil je alsnog meedoen dan kan je aansluiten via deze link.

 

 

 

 

 

Sylvia van Rikxoort

02-06-23 om 10:05

Aanmelden kan niet meer, maar wil je alsnog aansluiten dan kan dit via deze teamslink.

Marije Dévény

31-05-23 om 8:56

Wil jij als medewerker van een vrijwilligerscentrale of maatschappelijke organisatie (meer) gaan samenwerken met bedrijven?

Meld je dan aan voor onze webinar op maandag 5 juni van 09:00 uur tot 10:15 uur! Tijdens dit online event neemt @Monique Huizinga vanuit het programma Good Work je mee in het belang van een goede kernboodschap, zodat jij je organisatie aantrekkelijk weet te presenteren aan bedrijven.

Tijdens het webinar staan we stil bij waarom jij doet wat je doet, waar je voor gaat en waar je voor staat. Als je dit goed weet over te brengen, wordt een bedrijf zekr enthousiast om daarin een steentje bij te dragen en samen te werken. Na dit interactieve uur ligt er een basis van je kernboodschap waar jij verder mee aan de slag kunt! Er zijn nog enkele plaatsen vrij. 

Stadslandbouw Mooieweg

16-05-23 om 22:11

ik ben eer graag bij

met groet Willy Knelissen

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen