De Nationale Vrijwilligersprijzen zijn er speciaal om vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties te waarderen en in het zonnetje te zetten.

De zes genomineerden en de 80 winnaars van 750 euro zijn bekend. Check hiervoor onze pagina genomineerden 2024!

Op 14 juni vindt de officiele uitreiking plaats en de bekendmaking van de winnaar van de hoofdprijs. 

Houd ondertussen onze sociale kanalen in de gaten want daar delen we vlogjes van inzendingen maar delen we ook updates over de maak van de documentaire.  

 

 

 

Agenda

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-folder","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"257878"},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Een hoofdrol in een documentaire  

Afgelopen jaar brachten we voor het eerst een documentaire uit: het is een boeiend document geworden over vrijwilligerswerk in Nederland. De hoofdrollen werden vertolkt door de zes winnaars van afgelopen jaar.  Bekijk de trailer van de documentaire 'Thuis'. Een productie van o.a. filmer Ramon Masius en presentator Bas Westerweel.

Dit jaar maken we er weer een. En als je meedoet aan de vrijwilligersprijzen kun jij, met je organisatie ook een hoofdrol krijgen. Presentator Bas Westerweel gaat met je in gesprek over wat je drijft in je vrijwilligerswerk en filmmaker Ramon Masius brengt in beeld hoe jouw vrijwilligerswerk eraan toegaat. Deze bevlogen documentaire speelt een cruciale rol bij het bepalen van de uiteindelijke winnaar. 

Bas Westerweel
Ramon Masius

 

 

 

  • Geen resultaten gevonden

    Je zoekopdracht leverde helaas geen resultaat op. Controleer de spelling of probeer het opnieuw met een andere term.

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen