Wie bouwt voor ons een webapplicatie om vrijwilligers te bedanken?

ProfielfotoMark Molenaar 30-09-2020 641 keer bekeken 1 reacties

Vereniging NOV is op zoek naar een softwareontwikkelaar die voor ons een (web)applicatie wil bouwen waarmee vrijwilligersinitiatieven gepassioneerde vrijwilligers kunnen bedanken voor hun inzet met een korte vlog over en voor die vrijwilliger.

Met het bedankje stellen zij de vrijwilliger ook kandidaat voor één van de 350 Passieprijzen.

Foto: Corelien Snijders, één van de winnende Passieprijs-vrijwilligers in 2020

De toepassing willen we breed beschikbaar maken voor het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 en de jaren erna. We krijgen hiermee de Mensen die Nederland Maken letterlijk in beeld. En ook degenen die hen bedanken. 

Randvoorwaarden aan de toepassing

  1. Vrijwilligersorganisaties/vrijwilligers moeten ergens zo laagdrempelig mogelijk - met een simpele interface - een vlog kunnen maken/uploaden waarmee zij iemand bedanken en kandidaat stellen voor de VriendenLoterij Passieprijs
  2. Zij moeten dit kunnen delen met de bewuste vrijwilliger
  3. De vrijwilliger moeten weten van wie het komt
  4. De vrijwilliger moet kunnen aangeven of het filmpje openbaar mag worden
  5. De vrijwilliger moet kunnen aangeven of hij in aanmerking wil komen voor de VriendenLoterij PassiePrijs door zijn gegevens te geven (AVG proof)
  6. De vormgeving van de applicatie moet herkenbaar van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn

Planning

Het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet wordt geopend op 2 december 2020. Het zou fantastisch zijn als we (samen met de softwareontwikkelaar natuurlijk!) rond die datum de webapplicatie zouden kunnen presenteren. De presentatie zou ook kunnen in de Week van het Vragen die op 18 januari 2021 start in het kader van het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021, Mensen maken Nederland.

Budget

Voor de ontwikkeling van de webapplicatie is een (bescheiden) budget beschikbaar. De voorkeur gaat uit naar een softwareontwikkelaar die de applicatie voor de vrijwilligers in Nederland wil ontwikkelen in het kader van maatschappelijk betrokken ondernemen. Wij kunnen hier vanzelfsprekend enige PR tegenover stellen. Bijvoorbeeld met een interview op onze website/social kanalen met een doorlink naar je website. We bespreken de invulling hiervan gezamenlijk. Ben je geïnteresseerd in het leveren van een bijdrage aan alle vrijwillige inzet in Nederland? Neem dan contact op met Chulah Berkowitz (c.berkowitz@nov.nl, 0647619787) of Mark Molenaar (m.molenaar@nov.nl, 0610922192).

1  reacties

Mark Molenaar 17-11-20 om 12:10

Dank voor het meedenken aan iedereen. Inmiddels hebben we een softwarebouwer die voor ons aan de slag is!

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen