Burgermeester Depla reikt NOV-keurmerk uit aan De Sleutel

ProfielfotoMark Molenaar 01-10-2020 301 keer bekeken 0 reacties

Stichting De Sleutel heeft het NOV-keurmerk Vrijwillige Inzet Goed Geregeld behaald. Een bewijs dat alles er goed is geregeld voor de groep vrijwilligers, momenteel 37 in aantal. Op maandagochtend reikte burgemeester Depla het certificaat uit. Een mooier begin van de week is niet denkbaar.

Foto: Burgemeester Depla. Fotograaf: Alex de Vliegere

De ochtend is nog pril maar in De Sleutel hebben zich al aardig wat genodigden verzameld. Deze week begint er zeer feestelijk, met koffie en taart. Onder de aanwezigen treffen we afgevaardigden van diverse organisaties zoals Surplus, Mooiwerk, de gemeente en natuurlijk De Sleutel zelf. Zelfs burgemeester Paul Depla is van de partij. Het is voor het eerst dat hij De Sleutel bezoekt. Natasja Donkers van De Sleutel verricht de officiële aftrap met een pakkend verhaal over de ontstaansgeschiedenis van het ontmoetingscentrum.

Lees verder op HBNieuws of bekijk hieronder de video waarin heel goed uitgelegd wordt wat de Zelfevaluatie Vrijwillige Inzet Goed Geregeld voor élke vrijwilligersorganisatie kan betekenen.

 

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen