Nieuwe homepage Platform Vrijwillige Inzet maakt informatie beter toegankelijk

ProfielfotoMark Molenaar 18-11-2020 205 keer bekeken 0 reacties

Waar vind ik op het Platform Vrijwillige Inzet de Nationale Vrijwilligersprijzen? Of mijn besloten netwerk? Of informatie over het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet? Deze vragen smeekten om een nieuwe homepage. Die is er gekomen, met een praktische functionele toegift: Mijn Platform.

Wie nu inlogt op het Platform Vrijwillige Inzet, bijvoorbeeld om deel te nemen aan bijeenkomsten of discussies, die vindt op Mijn Platform zijn favorieten, updates, bestanden en netwerken. Allemaal netjes bij elkaar. Heb je nog geen account? Registreer je (voor altijd gratis) bovenaan. Heb je wel een account? Log even uit en dan weer in. In beide afbeeldingen hieronder zie je waar je 'Mijn Platform' terugvindt.

Voorbeeld homepage Platform Vrijwillige Inzet

Tweede afbeelding nieuwe homepage Platform Vrijwillige Inzet

 

Alles in één scherm

Wie nu naar de www.vrijwilligerswerk.nl surft, ziet praktisch alle belangrijke informatie direct in scherm, zolang je niet op je smartphone zit. Belangrijke projecten, het forum, de agenda, het nieuws. Het enige waarvoor je echt naar beneden moet scrollen, is om te zien hoe je als organisaite lid wordt van Vereniging NOV.

Deel zelf je events, nieuws, trainingen, vragen en antwoorden!

Wat nog lang niet iedereen weet, is dat je met een account zélf agenda-items en nieuws kunt plaatsen. Wij checken weliswaar even de inhoud en de opmaak, maar het Platform Vrijwillige Inzet is te gebruiken door iedereen met een hart voor vrijwilligerswerk.

Hoe plaats je een nieuwsbericht?

 

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen