Bijna Thuis Huis Madelief heeft Keurmerk Goed Geregeld behaald!

ProfielfotoIsmene Borger 24-04-2023 1047 keer bekeken 2 reacties

Bij het Bijna Thuis Huis hebben ze, mede dankzij goed vrijwilligersbeleid, een geweldige groep betrokken vrijwilligers.

Bijna Thuis Huis MadeLief bestaat 10 jaar. Tijdens de jubileumbijeenkomst op 22 april 2023 ontvingen zij voor de derde keer het NOV-keurmerk Vrijwillige Inzet Goed Geregeld! uit handen van wethouder Steven Grevink en Ismene Borger van de LEV Groep. In een korte toelichting werd het belang genoemd van het Keurmerk bij het vinden en binden van vrijwilligers. Zeker in een tijd waarbij het lastiger is om vrijwilligers te werven kan een organisatie zich onderscheiden met aandacht voor vrijwilligersbeleid. Als het vrijwilligerswerk goed georganiseerd is, wordt een organisatie aantrekkelijker voor vrijwilligers. Bij het Bijna Thuis Huis hebben ze, mede dankzij goed vrijwilligersbeleid, een geweldige groep betrokken vrijwilligers. Van harte gefeliciteerd!

(Fotograaf: Wil Feijen)

2  reacties

Anja Slendebroek 25-04-23 om 15:01

Ismene Borger gefeliciteerd

Marije Dévény 25-04-23 om 11:25

Wow! Gefeliciteerd! voor de 3e keer het keurmerk Goed Geregeld behaald; complimenten aan het Bijna Thuis Huis Madelief! Zij laten zien dat wanneer je als organisatie investeert in het goed organiseren en regelen van alles rondom het werken met vrijwilligers, je dit terug ziet in een betrokken en trouw team vrijwilligers!

Wil je als organisatie ook stappen zetten om je vrijwilligersbeleid op te zetten of verbeteren? doe dan eens de Zelfevaluatie en ontdek wat er al heel goed is en waar je nog stappen kunt zetten :-)     

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen