Centrum Vrijwilligerswerk Brielle & Westvoorne

1093 keer bekeken 0 reacties

Deze organisaties zijn aangesloten bij Vereniging NOV, de belangenorganisatie binnen het vrijwilligerswerk in Nederland, en zij ondersteunen met hun lidmaatschap onder meer het bestaan van het Platform Vrijwillige Inzet. Zij dragen het vrijwilligerswerk een warm hart toe. Kijk eens of jij hen kunt helpen! Zij kunnen vast en zeker iets voor jou betekenen. 

Nog lang niet alle leden van Vereniging NOV staan op deze pagina. Hier werken we aan!

Het Centrum Vrijwilligerswerk bemiddelt tussen organisaties en vrijwilligers, geeft informatie over en biedt ondersteuning en deskundigheidsbevordering op het gebied van vrijwilligerswerk.

Wat we doen

Centrum Vrijwilligerswerk Brielle & Westvoorne is er voor: - iedereen die iemand of een organisatie wil helpen - vrijwilligers die hulp of advies nodig hebben - organisaties of bewoners die op zoek zijn naar vrijwilligers

Hoe kun je meedoen?

https://fijnjetezien.nl/elkaar-helpen

Contact

https://fijnjetezien.nl/pagina/centrum-vrijwilligerswerk-brielle

Het Centrum Vrijwilligerswerk heeft als taak om vrijwilligers en organisaties met elkaar in contact te brengen.

Het Centrum Vrijwilligerswerk verwijst naar en geeft hulp aan organisaties en vrijwilligers om hun vraag of aanbod te plaatsen op Fijnjetezien.nl. De organisatie heeft zelf het eerste en het laatste woord en bepaalt altijd zelf wie wel of niet vrijwilliger kan worden.

Verder biedt het Centrum Vrijwilligerswerk ondersteuning op het gebied van deskundigheidsbevordering.

Afbeeldingen

Twitter

Op de kaart

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen