Algemene Hulpdienst Nieuwegein

1224 keer bekeken 0 reacties

Deze organisaties zijn aangesloten bij Vereniging NOV, de belangenorganisatie binnen het vrijwilligerswerk in Nederland, en zij ondersteunen met hun lidmaatschap onder meer het bestaan van het Platform Vrijwillige Inzet. Zij dragen het vrijwilligerswerk een warm hart toe. Kijk eens of jij hen kunt helpen! Zij kunnen vast en zeker iets voor jou betekenen. 

Nog lang niet alle leden van Vereniging NOV staan op deze pagina. Hier werken we aan!

Bevorderen van het welzijn van Nieuwegeinse inwoners door het aanbieden, versterken en zichtbaar maken van eenvoudige en informele oplossingen van, voor en door Nieuwegeinse inwoners. Ons vrijwilligerswerk speelt een rol van betekenis voor inwoners die zich willen inzetten voor anderen. De AHN is er voor Nieuwegeinse inwoners die door ziekte, handicap of ouderdom beperkingen ervaren, voor mantelzorgers en voor vrijwilligers.

Wat we doen

Wij ondersteunen kwetsbare mensen in hun leefomgeving om zolang mogelijk zelfstanding te kunnen blijven wonen en om de regie op hun eigen leven te behouden. Dat doen wij enerzijds door een passende koppeling te maken tussen mensen die wat extra hulp kunnen gebruiken en mensen die hun maatschappelijke betrokkenheid willen omzetten in daden. Anderzijds door het bieden van mogelijkheden voor brede doelgroepen, waaronder ook mensen met een arbeidshandicap, om maatschappelijk mee te doen, een betekenisvolle bijdrage te leveren, te (re)integreren en ervaring op te doen.

Hoe kun je meedoen?

http://www.hulpdienstnieuwegein.nl

Contact

https://www.hulpdienstnieuwegein.nl/contact.php

Afbeeldingen

Op de kaart

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen