Cordaad Welzijn

128 keer bekeken 0 reacties

Deze organisaties zijn aangesloten bij Vereniging NOV, de belangenorganisatie binnen het vrijwilligerswerk in Nederland, en zij ondersteunen met hun lidmaatschap onder meer het bestaan van het Platform Vrijwillige Inzet. Zij dragen het vrijwilligerswerk een warm hart toe. Kijk eens of jij hen kunt helpen! Zij kunnen vast en zeker iets voor jou betekenen. 

Nog lang niet alle leden van Vereniging NOV staan op deze pagina. Hier werken we aan!

We zorgen ervoor dat iets gewoon is en blijft, dicht bij huis. Wij verbinden mensen met elkaar. We zetten ons in voor iedereen die controle over het leven wil houden of (terug) wil krijgen.

Wat we doen

Cordaad Welzijn geeft hulp aan iedereen. Op persoonlijke basis of aan een groep. We doen dit voor diegenen die ons vakkundig oordeel nodig hebben. We geven hulp dichtbij en makkelijk. Iemand kan zo bij ons binnenlopen. Ook komen we elkaar tegen op veel plekken waar we aanwezig zijn. In de buurt of op die plekken waar mensen komen. We bouwen een goede relatie op met de personen, de wijk of de vereniging.Wij bieden praktische hulp, bijvoorbeeld door het inzetten van een maatje of vrijwilliger. Ook zorgen wij dat informatie, advies, begeleiding, training en scholing voor iedereen makkelijk bereikbaar is. We maken daarbij gebruik van de eigen sterkte en kunnen van de mensen.

Hoe kun je meedoen?

https://cordaadwelzijn.nl/wat-wij-bieden-voor/vrijwilligers/

Contact

https://cordaadwelzijn.nl/contact/

Cordaad Welzijn is actief in 4 gemeentes:

  • Cranendonck met als kernen Budel, Budel-Schoot, Budel – Dorplein, Maarheeze, Soerendonk en Gastel
  • Heeze-Leende met de Heeze, Leende, Leenderstrijp en Sterksel
  • Valkenswaard met als kernen Borkel en Schaft, Dommelen en Valkenswaard
  • Veldhoven met als kernen Veldhoven, Meerveldhoven, Oerle en Zeelst

Afbeeldingen

Op de kaart

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen