Het vergeten kind

138 keer bekeken 0 reacties

Deze organisaties zijn aangesloten bij Vereniging NOV, de belangenorganisatie binnen het vrijwilligerswerk in Nederland, en zij ondersteunen met hun lidmaatschap onder meer het bestaan van het Platform Vrijwillige Inzet. Zij dragen het vrijwilligerswerk een warm hart toe. Kijk eens of jij hen kunt helpen! Zij kunnen vast en zeker iets voor jou betekenen. 

Nog lang niet alle leden van Vereniging NOV staan op deze pagina. Hier werken we aan!

Het Vergeten Kind strijdt voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij.

Wat we doen

Wij organiseren kinderactiviteiten die een directe positieve invloed hebben op het leven van kwetsbare kinderen. Uit onderzoek blijkt dat het voor de ontwikkeling van kinderen uit moeilijke thuissituaties van noodzakelijk belang is om positieve ervaringen op te doen. Om even dagelijkse problemen en zorgen opzij te kunnen zetten en ‘gewoon’ even kind te zijn. Zodat ze toekomst weer positief tegemoet kunnen zien. Naast onze kinderprogramma’s ontwikkelen wij ook programma’s en projecten die gericht zijn op het duurzaam en structureel verbeteren van het leven van kwetsbare kinderen. Initiatieven die bijdragen aan een stabiel en veilig thuis voor kinderen in onze doelgroep. Het liefst in hun eigen gezin. Verder jagen we de overheid en jeugdzorgaanbieders aan om het belang van het kind centraal te stellen in het beleid en de uitvoering ervan. En we laten met eigen initiatieven zien dat de jeugdzorg anders én beter kan.

Hoe kun je meedoen?

https://www.hetvergetenkind.nl/help-mee/als-vrijwilliger

Hoe kun je ons steunen?

https://www.hetvergetenkind.nl/help-mee/doneren

Contact

https://www.hetvergetenkind.nl/contact

Afbeeldingen

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen